Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

Rakije

Ako bi destilovali sreću, strast i životni optimizam, zvao bi se Akov…
A i vrhunski plodovi, besprekoran proces proizvodnje i deset godina inovacije verovatno imaju nešto sa tim.
Skladna i harmonična, fine strukture ukusa. Završnica ostavlja nežan i slatkast ukus koji traje.
Oni koji jednom probaju rakiju od čuvene kruške Kaluđerke, teško pristaju na kompromise i zaljube se u nju već posle prvog gutljaja. Rakiju od ove kruške krase skladnost i harmoničnost, fina struktura ukusa i završnica koja ostavlja nežan i slatkast ukus koji traje i ne zaboravlja se lako.
Viljamovka je za rakiju odlična, ali kaluderka je krila pravi potencijal!
Mi smo to otkrili kroz proizvodnju i dobili rakiju nežnih nota omiljenu među našim kupcima!
Alc. 40,00%
Zrelog mirisa, besprekorne bistrine i punog ukusa sa izrazitimtonovima vanile, duvana, čokolade i hrasta.
Kažu da nema dobre rakije, ako nije šljiva. Zrelog mirisa, besprekorne bistrine i punog ukusa sa izrazitim tonovima vanile, duvana i čokolade i hrasta, naša šljiva ne prži, ali raspaljuje vaša čula kao ni jedna koju ste do sada probali.
Odležava 108 meseci u srednje paljenim buradima.
Alc. 40,00%
Prepoznatljiva po nežnoj cvetnoj aromi bagremovog cveta i bosiljka. Kompleksnog i punog ukusa.
Nekada se dobre stvari čuvaju samo za sebe. A neke su suviše dobre da ih ne bismo podelili. Ako imate ukus za lepe stvari, onda će nežne cvetne arome bagremovog cveta i bosiljka razbuditi vaš osećaj za lepotu. Mi volimo da kažemo da se kompleksnost njenog punog i svežeg ukusa prepoznaje kao skladna harmonija.
Proizvodi se iz mladog vina.
Odležava 43 meseci u srednje paljenim buradima.
Alc. 40,00%
Svaka jabuka je priča za sebe, baš kao što i svaka porodica ima svoju priču. Naša je priča iskustva koje dolazi iz hrabrosti da probamo nešto drugačije i da to probamo dok ne postignemo nešto savršeno drugačije.
Baš kao što smo deset godina iskustva destilovali u proces proizvodnje rakije glatkog ukusa koja klizi niz grlo i raspaljuje strasti, tako smo i jedinstvene note različitih sorti jabuka pomirili u buradima domaćeg hrasta.
U simfoniju koja razvezuje glasne žice i donosi osmeh na lice najvećih ljubitelja rakije.
Kombinacija kalvados metode i tradicionalne metode proizvodnje.
Odležava 51 mesec u slabo paljenim buradima.
Alc. 40,00%
Neodoljiva, autentična i iznenađujuća.
Prepoznatljiva po trajnom ukusu koji odlično prati miris.
Neki vole poznate ukuse. Njima kažemo, prepoznajte kvalitet, a neka vas ukus iznenadi! Za dobru rakiju su potrebne godine, posvećenost i znanje koje sa njima dolazi. Baš zato znamo da napraviti dobru rakiju nije igra. Ali isto tako znamo da će se blagi ukus mlade šargarepe sigurno poigrati sa vašim čulima.
Alc. 40,00%
Punog trajnog ukusa i intezivnog mirisa sa vanilskim tonovima i finom hrastovom završnicom.
Za dobru rakiju od dunje potrebno je vreme i strpljenje. Na tome nismo štedeli. Zato je naša dunja spremna da vas iznenadi, punog, trajnog ukusa i intenzivnog mirisa sa vanilinskim tonovima i finom hrastovom završnicom.
Odležava 56 meseci u srednje paljenim buradima.
Alc. 40,00%
Intezivnog mirisa i nežnog ukusa, kristalne bistrine i prijatne svežine. Uzbudljivo iskustvo koje se pamti.
Ako volite mešavine kontrasta, onda vas ova rakija neće ostaviti ravnodušnima. Kombinacija intenzivnog mirisa i nežnog ukusa, kristalne bistrine i prijatne svežine, čini našu rakiju od kajsije uzbudljivim iskustvom koje se pamti.
Alc. 40,00%
Medunja liker - Premium proizvod od dunje i meda
Kada smo destilat od dunje snizili na 24% alkohola, i nakon dve godine strpljivog čekanja spojili sa medom – dobili smo ni manje ni više nego Medunju, liker od meda na bazi dunje.
Neki ovo piće smatraju aperitivom, drugi desertom, treći lekom u čaši, a sve ih spaja samo jedno – zagarantovani slatki osmeh nakon degustacije.
Dunja 56 meseci odležava u srednje paljenim buradima.
Alc. 24,00%