Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

Poseta destilerije

Da li ste se oduvek pitali kako nastaje čuvena rakija?
Koji su sve koraci potrebni da bi se na kraju procesa na našem stolu našla flaša vrhunskog pića koje rasplamsava krv u venama i raspaljuje maštu?

Pozivamo vas da otkrijete proces nastanka jedne vrhunske rakije. AKOV rakije.
Akov destilerija rakije
Kroz obilazak proizvodnje, koja obuhvata 4 faze – obrađivanje voća, fermentaciju, destilaciju i odležavanje rakije, sprovešće vas jedan od AKOV majstora za rakiju, koji će vas do detalja upoznati sa svim pojedinostima pravljenja AKOV rakije.
Nakon obilaska proizvodnje, očekuje vas najbolji deo – degustacija. Šljivakajsijadunjagrožđejabukakruška kaluđerka, šargarepa,  Medunja naš jedinstveni liker od meda, na bazi rakije od dunje – sve one vas očekuju uz posluženje, kako biste imali pun ugođaj.
Akov destilerija rakije

Za sve one radoznale, tu su rakija majstori koji će vam pružiti odgovore na sva pitanja koja budete imali.

Akov destilerija rakije
Vreme trajanja posete je 1,5h – cena 1000 dinara.
Posete se organizuju svake subote od 12h.

Prijavite se za obilazak i posetite mesto gde sve počinje.

Vidimo se!

Prijavite se za originalno AKOV iskustvo

Živeli!