Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

AKOVmobil

Pokretni rakija bar

Ko je glavna zvezda svakog događaja, i ko to goste nikako ne ostavlja ravnodušnim? Predstavljamo jedinstveni i šarmantni, AKOVmobil na točkovima, koji se u samo jednom potezu pretvara u šank i na taj način postaje vaš lični mobilni bar.
Akov mobil - pokretni bar
iznajmljeni koktel majstor

Zbog čega je toliko poseban?

Jedini je bar koji dolazi pravo ka vama i u kojem pored
8 AKOV ukusa, barmeni na licu mesta mogu praviti i koktele po recepturi Miloša Kostića, renomiranog koktel majstora.

Ukoliko ste u potrazi za nečim drugačijim i autentičnim za događaj koji planirate, AKOVmobil će sigurno biti pravi izbor.

Kome je namenjen?

Idealan je za različite tipove događaja – planiranje i organizaciju venčanja, krštenja, korporativnih proslava, momačkih i devojačkih večeri, team building događaja i mnogih drugih tipova okupljanja.

Ukoliko je u planu priprema rođendana, venčanja, krštenja ili korporativne proslave i potreban vam je jedinstven i autentičan dodatak, ne oklevajte da slavlje upotpunite barom na točkovima, a gostima prepustite oduševljenje i nezaboravnu noć.

Poslednje, ali ne i manje važno, AKOVmobil biće dostavljen direktno na adresu događaja i biti odmah spreman za upotrebu.

Akov rakija bar

Rezervacija AKOVmobila

Rezervacija je jednostavna.
Sve što treba da učinite jeste da nas kontaktirate putem e-maila prodaja@akovrakija.com ili telefonom na 062/8885978 za sve dodatne informacije.