Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

Gde kupiti i degustirati AKOV rakiju

Previous slide
Next slide
U nastavku je spisak lokala gde možete degustirati AKOV rakiju, kao i spisak prodavnica gde je Akov rakija dostupna u prodaji. Pored toga pozivamo vas da posetite AKOV prodavnicu gde možete degustirati svaku rakiju iz naše ponude, kako biste se odlučili za onu koja je najviše po vašem ukusu.

Interaktivna mapa sa sajtu prikazuje sve horeca lokacije i sve prodavnice i vinoteke u kojima smo prisutni. Pronađite najbližu lokaciju u odnosu na mesto u kome se nalazite.

   U tabeli ispod je prikaz svih horeca lokacija, vinoteka i prodavnica gde je AKOV rakija dostupna u prodaji.
   Tabela je grupisana prema početnim slovima gradova, a sortirana prema abecednom redosledu naziva prodajnih objekata.

   HoReCa lokacije u tabeli su označene braon bojom, dok su  vinoteke i prodavnica prikazane crnom bojom.

   AKOV prodavnica

   Za prave hedoniste i one koji žele da svojim čulima pruže užitak za pamćenje.

   U samom srcu Vračara, na adresi Nebojšina 36, u Ziegel House-u, otvorili smo jedinstvenu AKOV Prodavnicu. U AKOV prodavnici imate mogućnost da u jedinstvenom ambijentu u društvu stručnog osoblja degustirate rakiju pre kupovine same flaše Šljive, Dunje, Kajsije, Grožđa, Jabuke, Šargarepe ili Kruške.
   Akov prodavnica - Novo mesto u Beogradu za prave hedoniste
   Akov destilerija rakije

   Poseti AKOV

   Pozivamo vas da otkrijete proces nastanka jedne vrhunske rakije. AKOV rakije.
   Poseta destileriji je savršen način da provedete prvi dan vikenda. Posete AKOV destileriji se organizuju svake subote i predstavljaju jedinstveni doživljaj tokom koga vas rakija majstori upoznaju sa svim pojedinostima pravljenja AKOV rakije. Nakon obilaska proizvodnje, očekuje vas najbolji deo – degustacija.
   Kliknite ovde i prijavite se za obilazak i posetite mesto gde sve počinje.
   Akov rakija logo

   Online prodavnica

   Pozivamo vas da otkrijete proces nastanka jedne vrhunske rakije. AKOV rakije.
   Svi oni koji vole da im omiljena rakija bude na adresi za najviše 48h, mogu da posete našu online prodavnicu i naruče neku od sedam AKOV rakija.