Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.

AKOVmobil

Pokretni rakija bar

Ko je glavna zvezda svakog događaja, i ko to goste nikako ne ostavlja ravnodušnim? Predstavljamo jedinstveni i šarmantni, AKOVmobil na točkovima, koji se u samo jednom potezu pretvara u šank i na taj način postaje vaš lični mobilni bar.

Zbog čega je toliko poseban?

Jedini je bar koji dolazi pravo ka vama i u kojem pored 8 AKOV ukusa rakije (i jednog likera), barmeni na licu mesta mogu praviti i koktele po recepturi Miloša Kostića, renomiranog koktel majstora.
Ukoliko ste u potrazi za nečim drugačijim i autentičnim za događaj koji planirate, AKOVmobil će sigurno biti pravi izbor.

Da li je to sve? Ne.

Uz mobilni bar stižu i aerizatori (uređaji koji služe za aerizovanje rakije), koji će uživanje u ovom sofisticiranom, tradicionalnom piću učiniti potpunijim i zabavnijim. Poslednje, ali ne i manje važno, AKOVmobil biće dostavljen direktno na adresu događaja i biti odmah spreman za upotrebu.

PREMIUM RAKIJE

Kome je namenjen?

Idealan je za različite tipove događaja – planiranje i organizaciju venčanja, krštenja, korporativnih proslava, momačkih i devojačkih večeri, team building događaja i mnogih drugih tipova okupljanja.
Ukoliko je u planu priprema rođendana, venčanja, krštenja ili korporativne proslave i potreban vam je jedinstven i autentičan dodatak, ne oklevajte da slavlje upotpunite barom na točkovima, a gostima prepustite oduševljenje i nezaboravnu noć.

Rezervacija AKOVmobila

Rezervacija je jednostavna.
Sve što treba da učinite jeste da nas kontaktirate putem e-maila prodaja@akovrakija.com ili telefonom na 062/8885978 za sve dodatne informacije.