Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

AKOVmobil

Pokretni rakija bar

Ko je glavna zvezda svakog događaja, i ko to goste nikako ne ostavlja ravnodušnim? Predstavljamo jedinstveni i šarmantni, AKOVmobil na točkovima, koji se u samo jednom potezu pretvara u šank i na taj način postaje vaš lični mobilni bar.
Akov mobil - pokretni bar
AKOVmobil

Zbog čega je toliko poseban?

Jedini je bar koji dolazi pravo ka vama, u kojem pored 7 vrsta rakije i jednog likera, barmeni na licu mesta mogu praviti i koktele po recepturi renomiranih koktel majstora.

Ukoliko ste u potrazi za nečim drugačijim i autentičnim, za događaj koji planirate, AKOVmobil će sigurno biti pravi izbor.

Da li je to sve?

Uz AKOVmobil, vaš pokretni bar, dobijate i aerizatore (uređaje za aeriranje rakije), recepture koktela, kao i AKOV rakiju uz 15% popusta na ceo asortiman.
Poslednje, ali ne i manje važno, AKOVmobil će biti dostavljen na adresu događaja, spreman za upotrebu.
AKOVmobil
Akov rakija bar

Kome je namenjen?

Idealan je za različite tipove događaja – planiranje i organizaciju venčanja, krštenja, korporativnih proslava, momačkih i devojačkih večeri, team building događaja i mnogih drugih tipova okupljanja.
Ukoliko je u planu priprema rođendana, venčanja, krštenja ili korporativne proslave i potreban vam je jedinstven i autentičan dodatak, ne oklevajte da slavlje upotpunite barom na točkovima, a gostima prepustite oduševljenje i nezaboravnu noć.

Rezervacija AKOVmobila

Rezervacija je jednostavna.
Sve što treba da učinite jeste da nas kontaktirate putem e-maila prodaja@akovrakija.com ili telefonom na 062/8885978 za sve dodatne informacije.