Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Akov rakija - Destilerija Kraljevo

Jedinstvenim pristupom do jedinstvene rakije koja ruši sve granice

Iako mala i na mapi sveta gotovo zanemarljiva, Srbija je zemlja koja krije tajne i recepte koji se vekovima prenose s kolena na koleno.

Upravo zahvaljujući tome, u svetu smo prepoznati kao izuzetna zemlja koja ima mnogo toga da ponudi i čiji su brendovi poznati po tome da brišu sve granice i putuju hiljadama kilometara da bi stigli u ruke onih koji umeju da prepoznaju i cene pravi kvalitet.

Jedan od takvih brendova jeste i naša Akov rakija, čija pažljivo odabrana i decenijama čuvana receptura, poreklom iz blagorodne Raške, po svemu sudeći sigurnim koracima osvaja, ne samo domaće, već i svetsko tržište.

Akov rakija - simbol kvaliteta, kontinuiteta, i standarda

Zahvaljujući jedinstvenom pristupu koji je doveo do kreiranja naše prepoznatljive Akov rakije, značajne količine već izvesno vreme izvozimo u Rusiju i Kinu, gde su osvojile čula pravih hedonista kojima tradicionalna srpska kapljica pruža neponovljivo iskustvo i užitak.

Priča o Akov rakiji počinje u Kraljevu, kada je naš otac, počeo da se bavi proučavanjem tehnologije i procesa proizvodnje do tančina, verujući da nam priroda mnogo toga nesebično pruža na dlanu, a na nama je da naučimo i prepoznamo kako da na pravi način postupamo sa njom, ne bi li nam vratila još više.

Upravo na toj filozofiji je i zasnovan čitav brend i započet put stvaranja „Akov“-a, na plodnoj zemlji Raške gde je krunisano sedam srpskih kraljeva, sa jasnim ciljem – da napravimo najfiniju rakiju, uz poštovanje ključnih postulata: kontinuiteta, standarda i kvaliteta.