Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |    Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.    |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
Kako ćemo dočekati 2021. godinu?

Kako ćemo dočekati 2021. godinu?

Kada smo pre skoro godinu dana ushićeno dočekivali tu okruglu 2020. godinu, svi smo imali velika očekivanja i nismo mogli ni da pretpostavimo šta nas zapravo čeka.

Umesto spektakularne i berićetne, dočekala nas je godina prepuna izazova i prepreka. Možda je za utehu samo to što smo svi na ovoj planeti zajedno u borbi za opstanak i boljitak, i što već sada očekujemo da kako osvane prvi januar 2021., sve će nekako doći na svoje i vratićemo se životima koje smo ranije vodili.

Jer kada sat otkuca ponoć, svi mi jedni drugima, a i sebi, poželimo velike uspehe, ostvarenje velikih snova i velike radosti i razloge za veselje.

Ako nam se u ponoć krv zagreje

Kako stvari stoje, 31. decembra ove 2020. godine, svi ćemo u ponoć zamisliti istu želju, i sebi i dragim ljudima. Da li će to biti na nekoj glamuroznoj proslavi sa puno prijatelja, dobre muzika, pića, hrane i veselja? Teško.

Ali to ne bi trebalo da nas spreči da sami sebi napravimo ugođaj i ispoštujemo tradiciju. Uvek možemo da ugostimo par dragih ljudi i priredimo gozbu za pamćenje. Dobra muzika, selekcija sireva i delikatesa, i ono najvažnije – čašica prvoklasne žestine za nazdravljanje svetlijoj budućnosti.

Naša tradicija nalaže da se sve velike životne radosti zaliju nezaobilaznom rakijom. A s obzirom na to da svi imamo velika očekivanja od buduće godine, red je da nazdravimo najboljom među rakijama – našom Akov rakijom.

Ako nam se u ponoć krv zagreje, srce zaigra i vatrena energija prostruji čitavim telom, mašta zakovitla i probudi sva čula, 2021. možda baš bude onakva kakvu svi priželjkujemo. Strastvena, stamena, berićetna i plodonosna.

Akov rakija - spoj kvaliteta i tradicije

Jer najkvalitetniji prirodni sastojci u kombinaciji sa dugom tradicijom, kao i pažljivo odabranom i decenijama čuvanom recepturom, poreklom iz blagorodne Raške, čine Akov rakiju kraljicom svih rakija.

Priča o Akov rakiji počinje u Kraljevu, kada je naš otac, počeo da se bavi proučavanjem tehnologije i procesa proizvodnje do tančina, verujući da nam priroda mnogo toga nesebično pruža na dlanu, a na nama je da naučimo i prepoznamo kako da na pravi način postupamo sa njom, ne bi li nam vratila još više.

Upravo na toj filozofiji je i zasnovan čitav brend i započet put stvaranja „Akov“-a, na plodnoj zemlji Raške gde je krunisano sedam srpskih kraljeva, sa jasnim ciljem – da napravimo najfiniju rakiju, uz poštovanje ključnih postulata: kontinuiteta, standarda i kvaliteta.

I zato u ponoć zamislite želju i nazdravite šljivom, dunjom, jabukom ili čak šargarepom, jer uz Akov se ispunjavaju i želje onih najzahtevnijih.