Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Kako ćemo dočekati 2021. godinu?

Kako ćemo dočekati 2021. godinu?

Kada smo pre skoro godinu dana ushićeno dočekivali tu okruglu 2020. godinu, svi smo imali velika očekivanja i nismo mogli ni da pretpostavimo šta nas zapravo čeka.

Umesto spektakularne i berićetne, dočekala nas je godina prepuna izazova i prepreka. Možda je za utehu samo to što smo svi na ovoj planeti zajedno u borbi za opstanak i boljitak, i što već sada očekujemo da kako osvane prvi januar 2021., sve će nekako doći na svoje i vratićemo se životima koje smo ranije vodili.

Jer kada sat otkuca ponoć, svi mi jedni drugima, a i sebi, poželimo velike uspehe, ostvarenje velikih snova i velike radosti i razloge za veselje.

Ako nam se u ponoć krv zagreje

Kako stvari stoje, 31. decembra ove 2020. godine, svi ćemo u ponoć zamisliti istu želju, i sebi i dragim ljudima. Da li će to biti na nekoj glamuroznoj proslavi sa puno prijatelja, dobre muzika, pića, hrane i veselja? Teško.

Ali to ne bi trebalo da nas spreči da sami sebi napravimo ugođaj i ispoštujemo tradiciju. Uvek možemo da ugostimo par dragih ljudi i priredimo gozbu za pamćenje. Dobra muzika, selekcija sireva i delikatesa, i ono najvažnije – čašica prvoklasne žestine za nazdravljanje svetlijoj budućnosti.

Naša tradicija nalaže da se sve velike životne radosti zaliju nezaobilaznom rakijom. A s obzirom na to da svi imamo velika očekivanja od buduće godine, red je da nazdravimo najboljom među rakijama – našom Akov rakijom.

Ako nam se u ponoć krv zagreje, srce zaigra i vatrena energija prostruji čitavim telom, mašta zakovitla i probudi sva čula, 2021. možda baš bude onakva kakvu svi priželjkujemo. Strastvena, stamena, berićetna i plodonosna.

Akov rakija - spoj kvaliteta i tradicije

Jer najkvalitetniji prirodni sastojci u kombinaciji sa dugom tradicijom, kao i pažljivo odabranom i decenijama čuvanom recepturom, poreklom iz blagorodne Raške, čine Akov rakiju kraljicom svih rakija.

Priča o Akov rakiji počinje u Kraljevu, kada je naš otac, počeo da se bavi proučavanjem tehnologije i procesa proizvodnje do tančina, verujući da nam priroda mnogo toga nesebično pruža na dlanu, a na nama je da naučimo i prepoznamo kako da na pravi način postupamo sa njom, ne bi li nam vratila još više.

Upravo na toj filozofiji je i zasnovan čitav brend i započet put stvaranja „Akov“-a, na plodnoj zemlji Raške gde je krunisano sedam srpskih kraljeva, sa jasnim ciljem – da napravimo najfiniju rakiju, uz poštovanje ključnih postulata: kontinuiteta, standarda i kvaliteta.

I zato u ponoć zamislite želju i nazdravite šljivom, dunjom, jabukom ili čak šargarepom, jer uz Akov se ispunjavaju i želje onih najzahtevnijih.