Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Kako izabrati idealan poklon za muškarca?

Kako izabrati idealan poklon za muškarca?

Bliže se praznici, a sa njima i večito pitanje „Šta pokloniti dragim ljudima?“. Svi mi imamo prijatelje i članove porodice koji nisu zahtevni, i koji će se obradovati šta god da im poklonite.

Ali isto tako imamo i one zahtevne prijatelje prefinjenog ukusa, za koje kupovina poklona predstavlja pravi izazov. A kada je reč o muškom prijatelju ili partneru, koji je uspešan, ostvaren, ima visoke standarde i hedonista je, onda se potraga za poklonom neretko pretvara u nemoguću misiju.

Za dobar sat treba izdvojiti basnoslovnu sumu novca, za kvalitetan komad garderobe koji će biti po njegovim kriterijumima takođe. Ipak, postoji nešto što će ga sigurno oduševiti, a što vaš novčanik neće ostaviti praznim.

Akov rakija - izbor hedonista

Prvoklasno alkoholno piće nijednog hedonistu neće ostaviti ravnodušnim. Ovakvi muškarci vrlo često posebnu pažnju posvećuju tradiciji i ljubitelji su starih, tradicionalnih i kvalitetnih žestokih pića prve klase.

Ne treba ni isticati koliko im je važno da sastojci budu prirodni, i na kraju – da ukus bude takav da već nakon prve kapljice osete neponovljivo iskustvo i užitak.

Da, pogodili ste. Možda je idealan poklon za vašeg hedonistu domaća rakija. Ali ne bilo koja! Mora biti najbolja. Mora biti Akov.

I zato se ne dvoumite previše, već za svog hedonistu odaberite šljivu, dunju, jabuku ili čak šargarepu, jer će Akov ispuniti očekivanja i onih najzahtevnijih.

Priča o Akov rakiji

Najkvalitetniji prirodni sastojci u kombinaciji sa dugom tradicijom, kao i pažljivo odabranom i decenijama čuvanom recepturom, poreklom iz blagorodne Raške, čine Akov rakiju kraljicom svih rakija.

Priča o Akov rakiji počinje u Kraljevu, kada je naš otac, počeo da se bavi proučavanjem tehnologije i procesa proizvodnje do tančina, verujući da nam priroda mnogo toga nesebično pruža na dlanu, a na nama je da naučimo i prepoznamo kako da na pravi način postupamo sa njom, ne bi li nam vratila još više.

Upravo na toj filozofiji je i zasnovan čitav brend i započet put stvaranja „Akov“-a, na plodnoj zemlji Raške gde je krunisano sedam srpskih kraljeva, sa jasnim ciljem – da napravimo najfiniju rakiju, uz poštovanje ključnih postulata: kontinuiteta, standarda i kvaliteta.