Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Koje je pravo muško piće?

Koje je pravo muško piće?

Da li ste znali da muškarci piju 6,5 puta više od žena? U Srbiji prvo mesto zauzima pivo, pre svega zbog svoje povoljne cene i niskog procenta alkohola, zbog čega konzumenti mogu da uživaju u velikim količinama bez posledica.

Ipak, kao što većina ljudi ne vozu BMW-a, tako isto većina ne pije kvalitetna prvoklasna pića. Ali vi ne spadate u većinu, zar ne? Ono što čini jednog hedonistu jesu njegovi izvori uživanja. A pravi hedonisti su i te kako zahtevni.

Njeno veličanstvo - Akov rakija

Svaki muškarac bi trebalo da ume da vlada svojim pićem, i zato pažljivo odaberite nekoliko omiljenih i zagospodarite njima. Muškarci širom sveta uživaju u viskiju, brendiju, džinu itd.

Na sreću, naša tradicija je toliko bogata, da imamo svoju vrstu žestine koja je postala popularna širom sveta zbog svoje jedinstvenosti i osećaja koji budi u svim čulima. Njeno veličanstvo – rakija.

Kada piće ugreje krv, učini da srce zaigra i vatrena energija prostruji čitavim telom, mašta zakovitla i probudi sva tvoja čula, nema sumnje da je to pravo muško piće za najveće hedoniste koji se ne zadovoljavaju tek tako.

Šta Akov rakiju čini kraljicom svih rakija?

Prednost rakije je što dolazi u toliko različitih formi i ukusa, tako da svako može izabrati onu pravu za sebe. Šljiva za tradicionaliste, grožđe za odvažne, a šargarepa za one koji se uvek ističu u masi. Ali nije dovoljno da rakija bude samo to. Ona mora biti najbolja. Mora biti Akov.

Najkvalitetniji prirodni sastojci u kombinaciji sa dugom tradicijom, kao i pažljivo odabranom i decenijama čuvanom recepturom, poreklom iz blagorodne Raške, čine Akov rakiju kraljicom svih rakija.

Priča o Akov rakiji počinje u Kraljevu, kada je naš otac počeo da se bavi proučavanjem tehnologije i procesa proizvodnje do tančina, verujući da nam priroda mnogo toga nesebično pruža na dlanu, a na nama je da naučimo i prepoznamo kako da na pravi način postupamo sa njom, ne bi li nam vratila još više.

Upravo na toj filozofiji je i zasnovan čitav brend i započet put stvaranja “Akov“-a, na plodnoj zemlji Raške gde je krunisano sedam srpskih kraljeva, sa jasnim ciljem – da napravimo najfiniju rakiju, uz poštovanje ključnih postulata: kontinuiteta, standarda i kvaliteta.