Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Akov prodavnica - Novo mesto u Beogradu za prave hedoniste

Novo mesto u Beogradu za prave hedoniste

Da li ste čuli za novo mesto u srcu Vračara, koje privlači sve prave hedoniste i one koji žele da svojim čulima pruže užitak za pamćenje?

Dobro došli u Akov prodavnicu premium rakija. U Ziegel House poslovnom centru, Nebojšina 36 (lokacija na mapi), očekuju vas proizvodi koji svojim kvalitetom miluju sva čula.

U Akov prodavnici vas očekuje kraljica među rakijama – Akov rakija. Najkvalitetniji prirodni sastojci u kombinaciji sa dugom tradicijom, kao i pažljivo odabranom i decenijama čuvanom recepturom, poreklom iz blagorodne Raške, samo su neki od razloga zbog kojih oni koji jednom okuse kapljicu Akova, ostaju joj verni zauvek.
U Akov prodavnici imate mogućnost da u jedinstvenom ambijentu u društvu stručnog osoblja degustirate rakiju pre kupovine same flaše Šljive, Dunje, Kajsije, Grožđa, Jabuke, Šargarepe ili Kruške.
Ali da ne bi sve ostalo na priči, posetite Akov prodavnicu i uverite se i lično u sve navedeno, i obradujte svoja čula.

Radno vreme Akov prodavnice je od ponedeljka do petka, od 10 do 18h, kao i subotom od 9 do 16h.