Kredenac - Novo mesto u Beogradu za prave hedoniste

Novo mesto u Beogradu za prave hedoniste

Da li ste čuli za novo mesto u srcu Vračara, koje privlači sve prave hedoniste i one koji žele da svojim čulima pruže užitak za pamćenje?

Dobro došli u Kredenac, prodavnicu premium rakija i vrhunskih domaćih proizvoda. U Ziegel House poslovnom centru, Nebojšina 36, očekuju vas proizvodi koji svojim kvalitetom miluju sva čula.

U Kredencu vas očekuje kraljica među rakijama – Akov rakija. Najkvalitetniji prirodni sastojci u kombinaciji sa dugom tradicijom, kao i pažljivo odabranom i decenijama čuvanom recepturom, poreklom iz blagorodne Raške, samo su neki od razloga zbog kojih oni koji jednom okuse kapljicu Akova, ostaju joj verni zauvek.

U Kredencu imate mogućnost da u jedinstvenom ambijentu u društvu stručnog osoblja degustirate rakiju pre kupovine same flaše Šljive, Dunje, Kajsije, Grožđa, Jabuke, Šargarepe ili Kruške.

Za svoje one koji cene tradicionalan pristup i ukus koji vraća u detinjstvo, u Kredencu vas očekuju Demetra proizvodi napravljeni od 100% prirodnih sastojaka, po receptu naših baka. Izaberite svoj omiljeni sok, džem, pekmez, kompot, slatko, ajvar ili zimnicu.

Ali da ne bi sve ostalo na priči, posetite Kredenac i uverite se i lično u sve navedeno, i obradujte svoja čula. Radno vreme Kredenca je od pondeljka do petka, od 12 do 20h, kao i subotom od 9 do 16h.