Iskoristite 10% popusta do 8. marta na odabrane proizvode iz naše ponude!   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Iskoristite 10% popusta do 8. marta na odabrane proizvode iz naše ponude!   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Iskoristite 10% popusta do 8. marta na odabrane proizvode iz naše ponude!   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Nakon uspešne serije Tajne vinove loze, Nebojša Milovanović otkriva koje piće najviše voli da pije

Nakon uspešne serije Tajne vinove loze, Nebojša Milovanović otkriva koje piće najviše voli da pije

Serija “Tajna vinove loze” za kratko vreme osvojila je srca publike.

Snažna drama o sukobljenim porodicama i njihovim tajnama okupila je vrhunske doajene glumačke scene, među kojima je i Nebojša Milovanović, koji tumači ulogu Zorana Tomovića.

Glumac ističe da se najbolje oseća kada ima priliku da igra kompleksnu dramsku ulogu, prepunu preispitivanja i duševnih nijansi, poput ove.

Pored obaveza u matičnom Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kao i na brojnim serijama i filmovima, proslavljeni glumac stiže i da obavlja najvažniju od svih uloga – da bude otac četvoro dece.

Ćerke Vera i Nada, i sinovi Stojan i Andrija su snaga, pokretači i večita inspiracija dramskog umetnika i njegove supruge Tijane, koja predstavlja Nebojšin najveći oslonac i podršku.

Ipak, pored Tijane, u glumčevom životu i srcu ima prostora i za jednu dunju. Rakiju, naravno. I ne samo dunju, već i krušku, lozu, kajsiju, jabuku, šljivu, pa čak i šargarepu. Iako bi zbog naslova serije u kojoj se spominje vinova loza mnogi pomislili da je Nebojšino omiljeno piće vino, istina je potpuno drugačija.

Poznato je da su glumci veliki boemi i da uživaju u kvalitetnoj žestini, uz koju mogu da se opuste i inspirišu. Upravo jedno takvo piće je uvek prisutno na Nebojšinoj polici. Rakija.

Kako Milovanović ističe, rakija ga posebno inspiriše i nadahnjuje, jer nijedno drugo piće na taj način ne greje krv i ne budi vatrenu stihiju koja struji čitavim telom. Naravno, rakija ne može biti makar kakva.

Ljubitelj je isključivo pravih domaćih rakija pravljenih po tradicionalnom principu, koje u sebi nose duh i tradiciju Srbije.

Kako Nebojša navodi, premijere velikih i važnih predstava i drugih glumačkih podviga uvek voli da proslavi kvalitetnom kapljicom sa prijateljima i kolegama, jer jednostavno – valja se! A na pitanje koja rakija mu je apsolutni favorit, kao iz topa odgovara – svaka koja je Akov!