Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Stand Down - Nezaboravno veče u Akov destileriji

Nezaboravno veče u Akov destileriji

Kada smo birali muškarca pravog kova da bude deo naše istoimene kampanje, znali smo da će Nebojša Milovanović biti pun pogodak u metu.

Od čitanja poezije do zabavnih skečeva, pa evo, čak i do stand-down performansa u našoj destileriji.

U večeri za pamćenje, posetioci su uživali u društvu omiljenih Akov rakija i neodoljivom šarmu Nebojše Milovanovića, koji je očarao sve prisutne i doveo ih do suza.

Duhovitošću, naravno.

Naša rakija je bila tu samo da dodatno podgreje strasti i uzburka maštu, kako bi ova noć ostala upamćenja kao nešto što bi zasigurno valjalo ponoviti.

A imajući u vidu da su sva mesta u destileriji bila popunjena, nema sumnje da će ovakve noći postati tradicija koju ćemo rado ponavljati.