Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

Aerizator za rakiju

Težina: 0.6kg

Aerizator za rakiju Akov

U dodiru sa vazduhom rakija pokazuje svoje pravo lice. Pre degustacije, tečnost treba kružnim pokretom zavrteti u caši. Baš to radi aerizator. Aerizator je uređaj koji služi za aerizovanje rakije. Aerizator vrti čašu u krug, a kružni pokreti dovode do aerizacije rakije. Rakija se otvara, ispušta najlepše arome i tek onda je spremna za degustaciju. Živeli!

AKOV aerizator može da se koristi samo sa AKOV čašom.* AKOV aerizator možete kupiti samo u paketu zajedno sa nekom od AKOV premium rakija


* Aerizator možete kupiti samo u paketu zajedno sa nekom od AKOV premium rakija.
* Samostalna kupovina Aerizatora nije moguća, morate u korpu ubaciti bar jednu flašu AKOV premium rakije.

* Aerizator se uskoro vraća na velika vrata! Ukoliko želiš prvi da saznaš kada, prijavi se na naš Newsletter klikom OVDE i budi u toku sa svim ekskluzivnim informacijama, popustima i novitetima iz AKOV destilerije.

4.980,00 RSD

Facebook
WhatsApp
Email

Za porudžbine u isnosu višem od 5500,00 dinara dostava je besplatna na teritoriji Beograda i Kraljeva.

Težina: 0.6kg

Težina 0,6 kg
Dimenzije 8 × 8 × 8 cm

Probajte i naše ostale rakije