Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

Uslovi korišćenja

Zabranjena je prodaja i služenje alkoholnih pića deci i maloletnicima

Deca i maloletna lica ne mogu koristiti ovaj sajt, niti poručivati Akov proizvode. Upozoravamo kupce naših proizvoda na odgovornu upotrebu alkoholnih pića, ali i na to da je prekomerna upotreba alkoholnih pića štetna po zdravlje. Akov zadržava pravo da odbije isporuku proizvoda, ukine nalog ili otkaže porudžbinu, ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi kupovine.

Povraćaj proizvoda

U skladu sa zakonom Kupac ima pravo do odustane od ugovora o kupoprodaji proizvoda kupljenih preko online prodavnice bez obrazloženja u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda. Ukoliko Kupac želi odustati od ugovora o kupoprodaji proizvoda, koji je zaključen preko Akov online prodavnice, to može učiniti popunjavanjem i slanjem obrasca za odustanak od ugovora koji možete naći ovde, a koji dobijate i uz kupljene proizvode. Neophodno je poslati popunjen obrazac, zajedno sa neoštećenim i nekorišćenim proizvodom, na adresu Akov destilerije Kovanlučka 182N, Kraljevo, Srbija.

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana, kada je poslata Akov-u, pa se samim tim smatra blagovremenom, ukoliko je poslata u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda.

U slučaju odustanka od ugovora Kupac snosi troškove vraćanja proizvoda i dužan je da u roku od 14 dana od dana odustajanja vrati kupljene proizvode.

Akov destilerija je dužna da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata sa vlastitog računa za vraćeni proizvod, uključujući i troškove isporuke, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema obrasca o odustanku od ugovora. Kupovinom proizvoda Kupac daje izričitu saglasnost da se povraćaj uplate izvrši na njegov tekući račun, koji će navesti u obrascu za odustanak od ugovora.

Napominjemo da je moguće odustati od kupovine proizvoda ukoliko su isti vraćeni u originalnoj ambalaži, nekorišćeni i neoštećeni, ispraćeni svim dodacima, propratnom dokumentacijom i originalnim računom.

Zamena proizvoda

Ukoliko Kupac želi zameniti proizvod nekim drugim, može to učiniti popunjavanjem ovog obrasca. Neophodno je poslati popunjeni obrazac, zajedno sa neoštećenim i nekorišćenim proizvodom, na adresu Akov destilerije. Troškove poštarine snosi Kupac.
Šta je Akov

Isporuka

Akov u saradnji sa kurirskim službama vrši dostavu na celom području Republike Srbije. U cilju ostvarivanja kvalitetnije komunikacije između Kupca i Dostavljača, naši zaposleni ostavljaju podatak o broju telefona Kupca kurirskoj službi.
Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca. Naručeni proizvodi pakuju se na način, koji će zaštiti proizvode tokom uobičajene manipulacije prilikom transporta.
Ako Kupac ne primi robu ili obaveštenje o isporuci, nakon što je poslata u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavestiti Prodavca, kako bi se preduzele sve neophodne radnje u vezi sa pronalaskom pošiljke, ili kako bi se poslala zamenska pošiljka. Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Očekivani rok isporuke je 2-3 dana.
Za porudžbine u iznosu većem od 5.500,00 RSD dostava je besplatna na teritoriji Beograda i Kraljeva.
Za porudžbine u iznosu većem od 8.200,00 RSD dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

Cena poštarine

Cena poštarine izračunava se na osnovu težine pošiljke. Težina jedne boce Akov rakije iznosi 1.1 kg, a cenovnik paketa na osnovu težine, možete pogledati u nastavku

  • do 0.5 kg – 350 RSD
  • od 0.5 do 2 kg – 420 RSD
  • od 2 do 5 kg – 550 RSD
  • od 5 do 10 kg – 710 RSD
  • od 10 do 20 kg – 980 RSD

Zaštita privatnosti korisnika

U ime kompanije AKOV d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u AKOV d.o.o. kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti naših korisnika.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, AKOV d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.