Za porudžbine u iznosu višem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu višem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu višem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu višem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.

Uslovi korišćenja

Zabranjena je prodaja i služenje alkoholnih pića deci i maloletnicima

Deca i maloletna lica ne mogu koristiti ovaj sajt, niti poručivati Akov proizvode. Upozoravamo kupce naših proizvoda na odgovornu upotrebu alkoholnih pića, ali i na to da je prekomerna upotreba alkoholnih pića štetna po zdravlje. Akov zadržava pravo da odbije isporuku proizvoda, ukine nalog ili otkaže porudžbinu, ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi kupovine.

Povraćaj proizvoda

U skladu sa zakonom Kupac ima pravo do odustane od ugovora o kupoprodaji proizvoda kupljenih preko online prodavnice bez obrazloženja u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda. Ukoliko Kupac želi odustati od ugovora o kupoprodaji proizvoda, koji je zaključen preko Akov online prodavnice, to može učiniti popunjavanjem i slanjem obrasca za odustanak od ugovora koji možete naći ovde, a koji dobijate i uz kupljene proizvode. Neophodno je poslati popunjen obrazac, zajedno sa neoštećenim i nekorišćenim proizvodom, na adresu Akov destilerije Kovanlučka 182N, Kraljevo, Srbija.

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana, kada je poslata Akov-u, pa se samim tim smatra blagovremenom, ukoliko je poslata u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda.

U slučaju odustanka od ugovora Kupac snosi troškove vraćanja proizvoda i dužan je da u roku od 14 dana od dana odustajanja vrati kupljene proizvode.

Akov destilerija je dužna da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata sa vlastitog računa za vraćeni proizvod, uključujući i troškove isporuke, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema obrasca o odustanku od ugovora. Kupovinom proizvoda Kupac daje izričitu saglasnost da se povraćaj uplate izvrši na njegov tekući račun, koji će navesti u obrascu za odustanak od ugovora.

Napominjemo da je moguće odustati od kupovine proizvoda ukoliko su isti vraćeni u originalnoj ambalaži, nekorišćeni i neoštećeni, ispraćeni svim dodacima, propratnom dokumentacijom i originalnim računom.

Zamena proizvoda

Ukoliko Kupac želi zameniti proizvod nekim drugim, može to učiniti popunjavanjem ovog obrasca. Neophodno je poslati popunjeni obrazac, zajedno sa neoštećenim i nekorišćenim proizvodom, na adresu Akov destilerije. Troškove poštarine snosi Kupac.

Šta je Akov

Isporuka

Akov u saradnji sa kurirskim službama vrši dostavu na celom području Republike Srbije. U cilju ostvarivanja kvalitetnije komunikacije između Kupca i Dostavljača, naši zaposleni ostavljaju podatak o broju telefona Kupca kurirskoj službi.
Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca. Naručeni proizvodi pakuju se na način, koji će zaštiti proizvode tokom uobičajene manipulacije prilikom transporta.
Ako Kupac ne primi robu ili obaveštenje o isporuci, nakon što je poslata u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavestiti Prodavca, kako bi se preduzele sve neophodne radnje u vezi sa pronalaskom pošiljke, ili kako bi se poslala zamenska pošiljka. Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Očekivani rok isporuke je 2-3 dana.
Za porudžbine u iznosu većem od 5.500,00 RSD dostava je besplatna na teritoriji Beograda i Kraljeva.
Za porudžbine u iznosu većem od 8.200,00 RSD dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

Cena poštarine

Cena poštarine izračunava se na osnovu težine pošiljke. Težina jedne boce Akov rakije iznosi 1.1 kg, a cenovnik paketa na osnovu težine, možete pogledati u nastavku

  • do 0.5 kg – 350 RSD
  • od 0.5 do 2 kg – 420 RSD
  • od 2 do 5 kg – 550 RSD
  • od 5 do 10 kg – 710 RSD
  • od 10 do 20 kg – 980 RSD