Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo
Akovčići

Zašto su AKOVčići postali mezimci naše destilerije?

Danas pričamo o AKOVčićima, minijaturnim bocama rakije u obliku akova veličine 0.05ml, a da nas ne čuju naše drage i mile flaše, u poslednje vreme ozbiljnim mezimcima naše destilerije. Da stvar bude još interesantnija, sudeći po reakcijama okoline, omiljeni su i među kupcima. Kako bismo saznali zašto, “bacili” smo se u detaljno istraživanje i analizu, i evo šta smo saznali.

Rajsko piće za radoznale

Ukoliko spadate u kategoriju ljudi koji uživaju u različitim ukusima, po principu dunja za dobro jutro, a rakija od kruške za lep završetak dana – AKOVčići mogu biti odlična solucija za vas. Rakija od jabuke, šljive, grožđa, dunje, kajsije ili kruške kaluđerke? Vi birate kada, sa kim i koliko.

Ono kada se svi okupimo

AKOVčići, kao najdemokratskija pakovanja univerzuma. Kada u velikoj grupi sa prijateljima krenemo na piknik ili vikend u prirodi, i želimo da predupredimo sve potencijalne varnice i nesuglasice, biramo AKOVčiće svih aroma, jer sa njima ne možemo da pogrešimo! Više raznovrsnih ukusa, koji mogu zadovoljiti baš svačiji ukus, ali i karakter.

Ideja za poklon "bez greške"

Složićete se da se alkoholno piće kao poklon nosi u svim važnim prilikama, a žestoka pića, u koje spada i rakija, u našoj tradiciji najčešće se vezuju za pripadnike muškog pola. Ukoliko ste u potrazi za idealnim poklonom za muškarce, a niste 100% sigurni koji ukus im najviše “leži” – na scenu stupaju, niko drugi – nego AKOVčići! 6 različitih ukusa, za laganu degustaciju i prepuštanje finalnom odabiru po sopstvenom ukusu osobi kojoj je poklon namenjen.

Za usput

Ne odobravamo vožnju pod dejstvom alkohola, ali nazdravljanje u avionu?
Što da ne.
Mali, kompaktni i praktični – za avion, duža i kraća putovanja, ali i kao suvenir i sladak znak pažnje.
U životu se više puta dokazalo da je “manje više”, pa tako sasvim spontano i kod nas sa novim minijaturnim ambalažama. Zato, ukoliko još uvek niste izabrali svoj omiljeni ukus AKOV rakije, ovo je idealna prilika da probajte ih sve!
A ako ti se krv ugreje, a srce zaigra i vatrena energija prostruji čitavim telom, mašta zakovitla i probudi sva tvoja čula, znaćeš da je AKOV, iz AKOVčića!

ŽIVELI!