Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.

Isporuka

Vršimo isporuku na adrese svih pravnih i fizičkih lica na teritoriji Republike Srbije.

Na teritoriji Beograda i Kraljeva vršimo dostavu našim vozilima na adresu primaoca. Za porudžbine u iznosu većem od 5500,00 dinara, dostava je besplatna na teritoriji Beograda i Kraljeva. Za porudžbine u iznosu većem od 8200,00 dinara dostava je besplatna van teritorija Beograda i Kraljeva. Plaćanje je prilikom isporuke. Sve porudžbine se šalju radnim danima do 16.00h. Rok isporuke je najviše 48h od potvrde porudžbine. Sve porudžbine primljene radnim danima do 12.00h se šalju istog radnog dana.

Hitna isporuka:

  1. Poručuje se telefonom na broj 064-6495928
  2. Porudžbina se potvrđuje mailom
  3. Pošiljka se osigurava
  4. Uvećane cene redovne dostave 10%

Čim pošaljemo proizvod, šaljemo potvrdnu poruku. Vaše je da osigurate prisustvo na adresi i da predložite vreme kada Vam odgovara da preuzmete proizvode. Ako nema nikoga na adresi, pozvaćemo Vas.

Prodavac zadržava pravo produženja roka isporuke usled nepredviđenih okolnosti.