Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

AKOV VODIČ ZA RAKIJU

Mi ne verujemo u prazne priče, ali verujemo da je svaka prazna čaša priča za sebe.
Akov rakija vodič
Akov domaća prirodna rakija - Destilerija Kraljevo Srbija
Ovo je priča o dobroj rakiji, i još boljem načinu da se njen ukus prepozna, servira i degustira.

Dobra rakija najbolje otkriva svoje bogatstvo ukusa i delikatne arome kada se degustira iz zaobljene čaše poput nerascvetale lale. U dodiru sa vazduhom rakija pokazuje svoje pravo lice.

Pre degustacije, tečnost treba kružnim pokretom zavrteti u čaši. Tako ćete bolje osetiti pun ukus, a rakija će po obodu čaše ostaviti “suze”, tragove gustine koja dolazi od samog alkohola.
Akov domaća prirodna rakija - Destilerija Kraljevo Srbija

Ako je nastala u vatri, zašto bi se pila hladna?

Rakiju degustirajte na sobnoj temperaturi. Tako ćete moći da uživate u svakoj noti njenog kompleksnog ukusa.
Zarko Mikic rakija majstor
Akov rakija vodič

Nije sve u nosu!

Prava, stara rakija pun intenzitet svoje arome oslobađa tek nakon prvog gutljaja. Na prvi miris, zaista dobra rakija nikada nema jači miris od ploda od kojeg dolazi.
Zarko Mikic rakija majstor

Probajte AKOV rakiju!