Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 5500 RSD dostava je besplatna na teritoriji Kraljeva i Beograda.   |   Za porudžbine u iznosu većem od 8200 RSD, dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije.
AKOV Rakija - Destilerija Kraljevo

Želite da obogatite rakijsku ponudu u vašem ugostiteljskom objektu?

Želite da u svom Horeca objektu obogatite ponudu premium rakije?

Naša premijum rakija od voća je pravi izbor za to.

Kombinacijom tradicionalnog i modernog načina proizvodnje, AKOV destilerija u Kraljevu proizvodi sedam različitih vrsta rakije i jedan liker, vrhunskog kvaliteta.

AKOV TIM VAM MOŽE POMOĆI U TOME. Zakažite besplatnu prezentaciju!

Sa sedištem u Kraljevu, kombinacijom tradicionalnog i modernog načina proizvodnje, AKOV destilerija proizvodi sedam različitih vrsta rakije, isključivo premium kvaliteta.

Po čemu je AKOV rakija drugačija od ostalih?

Najsavremenijim destilatima i primenom filozofije “manje je više”, ne samo da smo postigli kontinuitet i standard proizvodnje, već i kvalitet koji je prepoznat – kako na lokalnom, tako i na inostranom tržištu.
Najsavremenijim destilatima, i primenom filozofije ”manje je više”, ne samo da je postignut kontinuitet, standard i kvalitet, već i kvantitet, koji je prepoznat kako na lokalnom, tako i na inostranom tržištu.
Destilerija Kraljevo
PREMIUM RAKIJE

Od čega pravimo rakiju, da bude toliko nežna i da ostavlja utisak kao nijedna druga?

Skoro sve rakije kupaže su različitih sorti voća, za koje verujemo da daju najbolji blend i najbolji ukus. Do danas je proizvedeno sedam vrsta rakija: od šljive, jabuke, kruške, dunje, šargarepe, grožđa i kajsije i jedan liker od dunje sa medom, a težnja rakija majstora u okviru destilerije jeste otkrivanje novih ukusa ovog tradicionalnog pića i postepeno širenje asortimana.

Signature product: Rakija od šargarepe.

Atraktivno i praktično pakovanje

I suština, i forma

Naše rakije se pored flaša od 0,7l, pakuju u mini izdanja od 0,05ml u obliku AKOV-a, stare mere za tečnost.
Takozvani AKOVčići su zbog svoje lake prenosivosti i jednostavne degustacije svih AKOV ukusa, te jednostavnog posluživanja – postali mezimci naše destilerije, ali i svih HORECA objekata sa kojima imamo saradnju.
Naše rakije dostupne su u flašama od 0,7l, ali i u AKOVčićima, minijaturnim bocama u obliku akova veličine 0.05ml.
Zbog svoje lake prenosivosti, jednostavne degustacije svih sedam vrsta rakije, ali i funkcionalnosti prilikom posluženja u zatvorenom, ili događajima na otvorenom prostoru, AKOVčići polako, ali sigurno, postaju mezimci destilerije i svih HORECA objekata sa kojima imamo saradnju.
Akovčići
PREMIUM RAKIJE

Kako od posluženja rakije napraviti spektakl?

Aerizator, ili kada se od posluženja rakije napravi spektakl

Odgovor je – aerizator za rakiju.
U pitanju je inovativna sprava koju je naš tim pažljivo osmislio i patentirao, kako bi unapredio način služenja rakije. Veoma brzo postao je glavna zvezda restorana i barova, jer lagano vrti čašu u krug omogućavajući rakiji da dođe u kontakt sa vazduhom i oslobodi sve arome. Tek na taj način rakija postaje spremna za konzumaciju i potpuno uživanje – uz jedinstven ritual ispijanja rakije. Upravo je to ono što je izdvaja, pored nemerljivog kvaliteta i prepoznatljvih čaša u obliku nerascvetale lale.
Ono što pored nemerljivog kvaliteta AKOV rakiju čini posebnom, jeste i način na koji se služi. Predstavljamo Aerizator, inovativnu i jedinstvenu spravu koju je naš tim posebno osmislio i patentirao, i služi za aeriranje rakije.
Aerizator, glavna zvezda restorana i barova, lagano vrti čašu u krug, kako bi rakija došla u dodir sa vazduhom, otvorila se, oslobodila sve arome, i tek onda postala spremna za piće. AKOV aerizator može da se koristi samo sa AKOV čašom, u obliku nerascvetale lale.

Pouzdan partner

Uvek dostupna, i uvek na vreme

Bilo da poslujete u Srbiji ili inostranstvu, i želite da svoj asortiman obogatite našom premijum rakijom od voća, AKOV tim vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Naši rakija majstori po dogovoru dolaze u vaš HORECA objekat na besplatnu prezentaciju AKOV rakije i načina njenog ispravnog služenja.
Pored toga, uvek nas možete posetiti u našoj prodavnici u Beogradu (Nebojšina 36) ili još bolje u samoj AKOV destileriji u Kraljevu, koja je svakodnevno je otvorena za sve radoznale posetioce, poslovne partnere i klijente.
AKOV rakija poseduje dva prodajna centra u Srbiji – Kraljevu i Beogradu. Matična destilerija nalazi se u Kraljevu, i svakodnevno je otvorena za sve radoznale posetioce, poslovne partnere i klijente.

Bilo da poslujete u Srbiji ili inostranstvu, i želite da svoj asortiman obogatite ovim nezaboravnim pićem, AKOV komercijalni tim zajedno sa rakija majstorima na zahtev dolazi u vaš HORECA objekat, i vrši BESPLATNU prezentaciju rakije i načina njenog ispravnog posluženja.

Ako ti se krv ugreje, a srce zaigra i vatrena energija prostruji čitavim telom, mašta zakovitla i probudi sva tvoja čula, znaćeš da je AKOV!

Ako ti se krv ugreje, a srce zaigra i vatrena energija prostruji čitavim telom, mašta zakovitla i probudi sva tvoja čula, znaćeš da je AKOV!

Zakažite besplatnu prezentaciju još danas

Horeca objekti koji su nam ukazali poverenje